• RO

PORTOFOLIU


Structuri din zidarie si beton

Constructie case Iasi

Locuinta “R”– Zona Iasi

Particularitati structura

Constructia proiectata are regim de inaltime demisol, parter, etaj si mansarda iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii continue elastice. Arhitectural constructia a fost proiectata pe doua trosnsoane ce comunica prin intermediul unor pasarele.

Locuinta “G”– Zona Iasi

Particularitati structura

Constructia proiectata are regim de inaltime demisol partial, parter extins si un etaj iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii izolate. La parter, in zona din aval, a fost proiectata o piscina acoperita.

Locuinta “C”– Zona Iasi

Particularitati structura

Constructia proiectata are regim de inaltime demisol partial, parter si mansarda, arhitectural in elevatie si a fost conformata pe seminivele, iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din pereti portanti din zidarie de caramida confinata cu stalpisori, centuri si buiandrugi structurali, si local cadre din beton armat, pe fundatii continue.

Locuinta “V”– Zona Iasi

Particularitati structura

Constructia proiectata are regim de inaltime parter, etaj si terasa iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii continue elastice. Arhitectural in elevatie a fost proiectata pe seminivele.

Camin – Zona Iasi

Particularitati structura

Constructia proiectata are regim de inaltime demisol, parter, doua etaje si mansarda, iar structura de rezistenta a acesteia a fost realizata din cadre din beton armat monolit pe fundatii continue elastice. 

Structuri metalice

Structura metalica Iasi
Proiectare Hala Metalica
Structura Metalica
Structura Metalica Geotech
Hala Metalica Geotech

Hala de productie specific apicol

Particularitati structura

Amplasarea constructiei a fost pe un teren deosebit de inclinat si a necesitat construirea unui zid de sprijin in zona fatadei posterioare, acest zid de sprijin facand parte din axul structural posterior, hala parand a fi ingropata in pamant de la exterior.

Hala Metalica
Inginerie structurala Geotech
Proiectare structura metalica
Structura metalica geotech
Proiectare hala metalica

Hale de productie tesatorie si depozitare

Particularitati structura

Existenta pe amplasament a doua hale din beton prefabricat la cote diferite, introducerea unei hale plomba, inalta, intre cele doua existente, pozitionarea pe o latura a ansamblului a inca unei hale anexe de dimensiuni reduse si unirea intregului volum la nivelul inchiderilor.

Montare structuri metalice
Proiectare showroom auto
Hala metalica Geotech
Proiectare structura metalica
Structura metalica dura
Structuri metalice

Showroom si service auto

Particularitati structura

Prezenta unei console lunga de 2.4 m ce sustine un perete cortina impunator arhitectural; delimitarea pe lungimea halei a spatiilor de service auto si showroom-ul impreuna cu zona de birouri, realizata cu un joc arhitectural pe inaltimea interioara

Inginerie geotehnica

Geotehnica
Inginerie geotehnica
Geotehnica Iasi
Inginerie structurala
Studiu geotehnic

Ziduri de sprijin incinta CENTRIS IASI

Zidul de sprijin pe latura nord est, realizat din 4 tronsoane de piloti cu diametrul de 40 cm cu dispunere pe un sr la inter ax de 55cm cu legaturi longitudinale si o elevatie de beton armat la nivelul partii superioare; tronsoanele I, II și IV au solutii constructive similare, iar tronsonul II, datorita prezentei galeriei drenante cu dispunere perpendiculara pe zid a fost proiectat sa incalece aceasta zona.

Structura spatiala cu rol de consolidare locala versant

Mun. Iasi, Str. Sarariei - In urma analizelor de stabilitate efectuate pentru zona de versant ce constituie amplasament pentru imobilul dorit de beneficar, a rezultat necesitatea proiectarii unei lucrari de ranforsare locala a zonei discutate.

CONTACT GEOTECH
SOCIAL MEDIA
Facebook Pinterest g+ Email

© Geotech 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC