• RO

DESPRE NOI

GEOTECH - Proiectare Geotehnica si Structurala

Compania GEOTECH a fost infiintata in anul 2004 avand ca scop dezvoltarea unei solutii competitive in domeniul proiectarii structurale, fiind sustinuta de o echipa de specialisti entuziasta si cu viziune profesionala.

In anul 2012, compania GEOTECH s-a extins prin deschiderea unui nou atelier de proiectare si angajarea de personal suplimentar, reprezentat de doi ingineri structuristi. In 2013, s-a decis infiintarea unui nou departament, cel de geotehnica si studii geotehnice, care sa acopere trei ramuri de activitate: investigarea terenului de fundare, teste de laborator si proiectare geotehnica. In acelasi an, departamentul de proiectare structurala si-a marit echipa prin angajarea unui inginer structurist specializat in proiectarea si detalierea structurilor metalice. In 2014, perspectiva infiintarii unui laborator geotehnic devine viabila prin schimbarea locatiei atelierului intr-un spatiu mai generos si prin achizitionarea de ustensile pentru investigatii geotehnice pe teren si de echipament pentru laborator.

In mijlocul anului 2014 a fost initiata implementarea unui sistem de management al calitatii, conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008, si a unui sistem de management al mediului, conform SR EN ISO 14001:2005. Aceasta activitate a dus la certificarea emisa de CERTROM in decembrie 2014. Spre sfarsitul anului 2014, au fost initiate actiuni de autorizare a laboratorului geotehnic pentru clasa a II-a in ceea ce priveste analiza pamanturilor si teste ale terenurilor de fundare. Acest efort a fost concluzionat prin autorizatia nr. 2993 din 02/03/2015 eliberat de ISC (Inspectoratul de Stat in Constructii) pentru urmatoarele arii de activitate: ANCFD – Agregate Naturale pentru Cai Ferate si Drumuri, D – drumuri, GTF – Geotehnica si Teren de Fundare.  

In prezent, compania GEOTECH ofera servicii de proiectare structurala si servicii de geotehnica si studii geotehnice – teste si analize pentru pamanturi.
 

Certificari GEOTECH

Certificari Geotech
Certificare Geotech
CONTACT GEOTECH
SOCIAL MEDIA
Facebook Pinterest g+ Email

© Geotech 2020. Toate drepturile rezervate. | ANPC